Polityka Prywatnosci

 



1.    Ustawa o ochronie danych osobowych z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883 wymaga od Państwa udzielenia zgody na przetwarzanie przez nas Państwa danych osobowych, prosimy więc o zapoznanie się z treścią niniejszego oświadczenia.

2.    Administratorem danych osobowych jest: Lamber-Excel

3.    Wprowadzenie swoich danych do bazy portalu www.baza-noclegowa.net traktowane jest jako wyrażenie zgody na przetwarzanie tych danych przez nasz portal.

4.    Dane Państwa są chronione zgodnie z wymogami Ustawy z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883. Przekazane nam dane osobowe udostępniane i przetwarzane będą wyłącznie w celu, w jakim zostały nam przez Państwo przekazane :

- w celu prezentacji i promocji Państwa profilu (Firmy) w serwisie ogłoszeniowym www.baza-noclegowa.net

- w celu przesyłania elektronicznych wiadomości informacyjnych

- w celu przesyłania nowych ofert serwisu oraz informacji odnośnie zmian w serwisie ogłoszeniowym www.baza-noclegowa.net

5.    W każdej chwili przysługuje Państwu prawo wglądu do swoich danych oraz do ich poprawiania, a także inne prawa w zakresie kontroli przetwarzania danych, uzyskiwania informacji o swoich prawach w zakresie ochrony danych osobowych, zadania uzupełniania, uaktualniania, sprostowania danych, czasowego lub stałego wstrzymania przetwarzania danych, usunięcia danych ze zbioru.

6.    Dodatkowo mają Państwo możliwość samodzielnego edytowania danych zawartych w swoim profilu danych.

7.    Jednocześnie informujemy, że Redakcja serwisu ogłoszeniowego www.baza-noclegowa.net ma prawo do usunięcia Państwa danych osobowych w rozumieniu Ustawy bez Państwa zgody. Redakcja serwisu ogłoszeniowego www.baza-noclegowa.net nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń publikowanych przez użytkowników. Jednocześnie gwarantujemy aktualność wszystkich ogłoszeń zamieszczonych w serwisie ogłoszeniowym www.baza-noclegowa.net

8.    Redakcja serwisu ogłoszeniowego www.baza-noclegowa.net nie ponosi odpowiedzialności za treści komentarzy i ogłoszeń publikowanych przez czytelników.


Zachęcamy do współpracy
Zespół Baza-Noclegowa
 


Schowek ()
Schowek podręczny jest teraz pusty.

Żeby dodać obiekt do tego schowka należy kliknąć ikonkę + Schowek znajdującą się przy ofercie obiektu.

W celu usunięcia obiektu ze schowka kliknij ikonkę - Schowek znajdującą przy ofercie obiektu, który już jest dodany do schowka.